April 13, 2018 Artist Image

THE REVIEWS

Singlovi su se nametnuli kao razvojni put svakog house producenta i DJ-a pa je album „After Beach“ Domagoja Yakke Jakića svojevrsni diskografski kuriozitet. Odličan album kojem se ne može puno toga zamjeriti.

Dubravko Jagatićnacional.hr

Produkcija i ritam su toliko fluidni da ne opterećuju ljudski mozak, štoviše, ove pjesme mogu slušati iznova i iznova satima i biti produktivan. To dovoljno govori o tome da je išao na svijetle teme, pozitivne vibracije, ljetni ritam, funky glazbu, saksofone, trube, gitare, lagane i nenametljive vokale, odnosno baš kao što to i sâm album kaže – za after beach party.

Nikola Kneževićmusic-box.hr

“After Beach” je spomenik jednoj nepovratnoj house eri, ali i potvrda da je i dalje moguće proizvesti klasičan i u isto vrijeme originalan groovy zvuk. Također, bez sumnje bi se mogao lansirati na sami vrh ljestvice house glazbe koja će se ovoga ljeta slušati i izvan granica Hrvatske i Balkana. Vjerujem da će ovaj album ostavit veliki trag i biti značajan za hrvatsku glazbenu scenu, posebno iz razloga što na ovim područjima nalazimo nedostatak raznovrsnosti i uopće produkcije glazbe elektronskih žanrova i podžanrova. Zaključak je sljedeći – ako odvojite sat i kusur vremena za preslušavanje ovog albuma, nećete požaliti. Vjerujem da u albumu mogu uživati i oni koji nisu zagriženi obožavatelji elektronske glazbe, jer je zbilja teško odoljeti dobrom raspoloženju koje “After Beach” ubrizgava.

Karla Močkovićmuzika.hr